Fil. Companyia Madame Gaüc + Càpsules de circ

0
fil

Divendres 29 de març 2019
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

FIL. COMPANYIA MADAME GAÜC. CIRC
A càrrec de :Cia. Madame Gaüc

Fil són totes les habitacions d’una vida i tots els aniversaris d’una persona, transcorreguts en 24 metres cúbics. Un viatge on no es donen ni lliçons ni solucions; bàscula i portés acrobàtics en la intimitat. La companyia Madame Gaüc està formada per Mon Mató i Maria Palma i va néixer el 2015 amb l’objectiu de buscar un llenguatge propi en el món circense i obrir nous camins dins l’imaginari del públic. Com a duo, s’han centrat en la recerca i desenvolupament tècnic sobre els portés acrobàtics i la bàscula, i en la recerca d’una identitat pròpia en escena.

Edat recomanada. A partir de 8 anys

Fitxa artística

Madame Gaüc, idea i creació
Mon Mató, Maria Palma, intèrprets
Anna Pascual, mirada externa
Anna Pascual i Ricard Soler, dramatúrgia
Lali Aiguadé, coreografia
Marc Sastre y Òscar García-Bragado, disseny espai sonor
Raimon Mató, Guga Arruda, Jaume Parera i Uli Ulrich, disseny i construcción escenografia
Laia Segú, disseny gràfic
Madame Gaüc, vestuari
Maria Palma, disseny web

Càpsules de circ. A mitges. De la Cia Volades

2 sessions: 20.300 i 22.00 h EstruchBar

A mitges és un número de dobles teles aèries que vol transmetre la trajectòria d’una amistat, des de l’instant en què dues persones es troben, comencen a compartir experiències i acaben fent coses impensables.

càpsules circ

Les Càpsules de Circ és una proposta que presenten, des de fa cinc anys, el Taller Art, Cultura i Creació i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents. És una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible.

-Publicitat-