Los Watts. Concert homenatge a la mítica banda de Sabadell

0
Los Watts

Dissabte 6 d’abril 2019
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades. 16 € compra online / Club Week& 15% dte (info@uiu.cat)

Los Watts. Concert homenatge a la mítica banda de Sabadell

“Conjunt que va tenir una gran repercussió mediàtica a la ciutat i Palma de Mallorca. Van gravar 3 EP ‘s amb el segell de Philips, diverses publicacions a la revista musical de referència “Fans” i últimament aparició en un CD recopilatori de “Una Saga del Rock Espanyol Vol.5″ editat pel segell Ramalama Music de la mà de José Ramón Pardo (RNE) i José María Íñigo”.

“Els Watts van adquirir fama tant per aconseguir el Rècord Nacional de resistència a l’estar 25 hores ininterrompudes tocant com pels seus nombrosos concerts i per haver venut els seus esquelets per 112.000 pessetes per comprar uns instruments massa cars per a l’època. Ja que aquest deute segueix avui dia vigent, Els Watts s’han vist obligats a evolucionar a la seva versió 6.0 sempre acompanyats per Los Watts originals per poder continuar amb aquell llegat i aconseguir saldar d’una vegada per totes el deute pendent”.

 

-Publicitat-