Ludwig Trio. Temporada de cambra

0
Ludwig trio

Divendres 15 de març 2019
Teatre Principal Sabadell. Sant Pau, 6.
21.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Ludwig Trio. Temporada de Cambra

Abel Tomàs, Violí
Arnau Tomàs, Violoncel
Hyo-Sun Lim, Piano

Fundat el 2009 el Trio Ludwig està considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat.

Està format pels germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i la pianista Hyo-Sun Lim. Guanyadora de nombrosos concursos internacionals com el Queen Elisabeth Competition de Brussel·les, té una llarga experiència en música de cambra i ha col·laborat amb artistes com Hilary Hahn o Mischa Maisky.

Els membres del trio han rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, György Kurtág, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffman, Leonid Margarius i dels membres del Quartet Alban Berg. El trio té com a vocació principal aprofundir en l’obra de Beethoven i en altres compositors que hi van influir o van ser influenciats per aquest.

La formació ha gravat un primer disc dedicat a Beethoven amb els Trios op. 1 núm.1 i op. 97 “Arxiduc” i posteriorment el Triple Concert amb la Sinfónica de Galicia, dirigida per Victor Pablo Pérez, enregistrament pel qual ha rebut la distinció “E” que la revista Scherzo atorga cada mes als discs considerats excepcionals.

PROGRAMA

Primera part

LUDWIG VAN BEETHOVEN
Trio per a piano, violí i violoncel Num. 7 en Si b Major Num., “Arxiduc”
1. Allegro moderato
2. Scherzo-Allegro-Trio
3. Adante cantabile, ma pero con moto
4. Allegro moderato, Presto

Segona part

SERGEI RACHMANINOFF
Trio per a piano, violí i violoncel n. 1 en sol menor “Elegiaque”
MAURICE RAVEL
Trio per a piano, violí i violoncel en la menor
5. Modéré
6. Pantoum. Assez vif
7. Passacaille. Très large
8. Finale. Animé

-Publicitat-