Mosaicos de sonidos. Documental

0
mosaico de sonidos

Dissabte 9 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
11.30 h
Entrada lliure

Mosaicos de Sonidos

Projecte impulsat per la Asociación Española de Orquestas Sinfónicas, juntament amb la Confederación de Organizaciones en favor de Personas con Discapacidad Intelectual. L’objectiu ha estat promoure que persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament puguin gaudir de la música i desplegar la seva creativitat, treballant colze a colze amb músics professionals. La Fundació Orquestra Simfònica del Vallès hi ha participat, conjuntament amb altres formacions de tot el país, i el documental que es projecta permet resseguir l’intens treball de tots els implicats per oferir al món una obra simfònica de nova creació.

Organitza: Orquestra Simfònica del Vallès i Ajuntament de Sabadell

-Publicitat-