Papà Mozart amb Joan i Roger Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès

0
papà mozart

Divendres 8 de març 2019
República, 33
20.30 h
Entrades: 14, 22 i 26 € / compra online

Papà Mozart amb Joan i Roger Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès

Joan Pera i Roger Pera es posen en la pell dels músics Leopold i Wolfgang Amadeus Mozart, pare i fill, en un concert amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, que reviu la seva complexa relació.

Els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, es posen en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart, pare i fill, per reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial. Per cosir els estrips i sargits que es van esdevenir entre Mozart pare i Mozart fill hi ha la mestra del dramaturg Sergi Belbel, que ha creat un text expressament per al concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Leopold va dedicar molts esforços al desenvolupament del talent del seu fill, i la lluita d’aquest darrer per assumir les regnes de la seva vida va produir més d’un enfrontament.

Sergi Belbel, guió
Joan Pera & Roger Pera, actors
Miquel Górriz, director d’escena
Rubén Gimeno, director musical
Orquestra Simfònica del Vallès

PROGRAMA

Obres cèlebres de W. A. Mozart: Obertura Don Giovanni, Petita música nocturna, Concert per a clarinet Simfonia núm. 41″Júpiter”, entre d’altres.

ENGANXA’T A LA CLÀSSICA

Abans del concert, Albert Ferrer Flamarich, crític musical, impartirà una xerrada per introduir les claus per a gaudir encara més de la interpretació.
A l’Auditori de la Biblioteca Vapor Badia, a 2/4 de 8 del vespre

POSTFUNCIÓ

Després de la funció, hi haurà una trobada amb l’equip artístic moderada per Miquel Górriz. Serà un espai per a què el públic i els protagonistes intercanviïn impressions sobre l’espectacle.

-Publicitat-