Rapunzel, la princesa perduda

0
rapunzel

Dissabtes i diumenges, 16, 17, 23, 24 de març 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
Ds: 18.00h / Dg: 12.00 h i 18.00h
Entrades: 14-11 € / compra online

Rapunzel, la princesa perduda

Més de 70 actors i actrius participen en un muntatge que compta amb una escenografia espectacular i amb música creada expressament per Xasqui Ten.

Joventut de La Faràndula estrena Rapunzel, la princesa perduda, un musical inspirat en la coneguda història dels Germans Grimm, però adaptada a l’actualitat pels directors Salvador Peig i Maria Pla. La noia de les llargues trenes es veu reclosa en un lloc inhòspit per culpa d’una malvada bruixa, i haurà de lluitar, amb l’ajut d’un príncep i del propi enginy, per recuperar la llibertat. Més de 70 actors i actrius participen en un muntatge que compta amb una escenografia espectacular, música creada expressament per Xasqui Ten i coreografies de Montse Argemí.

Maria Pla i Salvador Peig, direcció.

Obra musical infantil, adreçada a qualsevol tipus de públic
Durada aproximada 1 hora 50 minuts amb entreacte.

 

-Publicitat-