Tancat per Defunció al cicle Sonen

0
tancat per defunció

Dissabte 30 de març 2019
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 22
22.00 h
Entrades: 5€ / Club Week&: 4€ (cal ensenyar el carnet)

Tancat per Defunció. Cicle Sonen

Grup musical sabadellenc liderat per Jaume Papell i creat l’any 1986 a partir d’unes jam-sessions rockeres que es feien a la sala Piano Jazz de Sabadell (el local del costat de l’antiga funerària i sota el Centre de Promoció de la Vídua de la ciutat, la qual cosa fou un suggeriment per batejar el grup).

Conreen unes composicions de caràcter considerablement adult i amb uns texts d’una qualitat força superior a la mitjana. Els seus primers discs (Sense retorn –1990– i Llença-t’hi –1991–) pequen de l’ús d’una fonètica excessivament anglosaxonitzada, però en el segon comença a aparèixer una personalitat notable i la sensació que hi ha una voluntat clara de fugir dels tòpics més suats (barres de bar i altres incomunicacions urbanes) pel que fa a les lletres de les cançons i que ara tenen pretensions crítiques sobre la insubmissió (exemple de “Tancat”) o la integració al sistema (“Missatge”).

Al tercer disc (Bevent silenci, 1995) hi ha cançons d’una considerable qualitat (l’ecologista “Planeta gris”, la cançó sobre la crisi de la utopia “Retenint moments”, etc.).

Cerveseta cortesia d’Estrella Damm

Cicle Sonen

Amb l’objectiu de reactivar el panorama musical i cultural de la ciutat, l’Acadèmia de Belles Arts obre un nou espai sonor, una alternativa musical a un preu i horari totalment assequibles. Cicle de grups musicals tan emergents com consolidats coordinat per Josue Blanco.

-Publicitat-