vA de BrossA. Companyia La Marciana

0
Va de Brossa Sabadell

Dissabte 4 de maig 2019
La Quartera. Comte Jofre, 20
18.00 h
Entrades: 6 €(menors 3 anys gratuït) / Club Week&: 5€

vA de BrossA. Companyia La marciana

“Entreu a la barraca! Allò que veureu no té precedents!”

Així comença vA de BrossA, una peça deliciosa amb aires de cabaret que explora el particular món del poeta Joan Brossa, la seva mirada imaginativa, punyent i carregada de sentit de l’humor.

L’espectacle és una aventura musical i visual teixida amb poemes que surten d’un castell de cartes o de pescar una sabata. Són poemes que es diuen i es reben amb els cinc sentits i que, darrera l’aparença d’un joc, signifiquen tota una declaració de principis. Una fórmula ideal per escoltar bona música i per submergir-se en l’univers d’un artista excepcional.

En aquest darrer espectacle La Marciana combina músiques pròpies, composades a mida per cada escena, amb versions de grans mestres de la música. Ens acompanyarà la música de Wagner i Brahms, de la qual Brossa era un gran enamorat, però també d’altres com Satie, Mozart i fins i tot Henry Mancini.

El resultat és un viatge a estones poètic, a moments delirant, en què la comicitat és recurrent i on no falta cap ingredient per entendre el fascinant món de Brossa.

La Marciana

Arnau Berenguer (guitarra)
David Calvo (saxo, saxo ewi i metalòfon)
Sílvia Ricart (veu i moviment)

-Publicitat-