El chico de la última fila, de Juan Mayorga

0
El chico de la última fila teatre sabadell

Diumenge 14 d’abril de 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 10, 20, 24 € / compra online

El chico de la última fila. De Juan Mayorga

A El chico de la última fila, els exercicis de redacció d’un jove alumne de literatura esdevenen una mena de xarxa de realitat-ficció de la qual ni el seu propi professor no podrà escapar. Ni ell ni la seva dona que, poc a poc, queda atrapada per la força de la fascinació, l’aparent perillositat i l’expectativa d’aquells textos. Un poder que ultrapassa l’aula per ficar-se a casa del professor, en la seva intimitat, al seu cap i al seu cor, i també al dels lectors i espectadors. L’obra de Mayorga -adaptada per al cinema per François Ozon a la pel·lícula Dans la maison- és un mirall inquietant per a la societat actual.

Andrés Lima, director
Sergi López, Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta, Guillem Barbosa i Arnau Comas, repartiment
Jaume Manresa, espai sonor

Postfunció
Després de la funció, hi haurà una trobada amb l’equip artístic. Serà un espai per a què el públic i els protagonistes intercanviïn impressions sobre l’espectacle.

-Publicitat-