Cicle cinema clàssic: Matar a un ruiseñor i Psicosis

0
psicosis cinema classic sabadell

Dilluns 8 d’abril 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Matar a un ruiseñor (To Kill a Mockingbird, 1962)

Robert Mulligan

19.30h Versió doblada

Adaptació de la novel·la homònima de Harper Lee. En l’època de la Gran Depressió, en una població del sud, Atticus Finch (Gregory Peck) és un advocat que defensa a un home negre acusat d’haver violat una dona blanca. Tot i que la innocència de l’home resulta evident, el veredicte del jurat és tan previsible que cap advocat acceptaria el cas, excepte Atticus Finch, el ciutadà més respectable de la ciutat. La seva compassiva i valenta defensa d’un innocent li comporta enemistats, però li atorga el respecte i l’admiració dels seus dos fills, orfes de mare.

Psicosis (1960)

Alfred Hitchcock
22.00 VOS

Marion Crane, una jove secretària, després de cometre el robatori d’uns diners a la seva empresa, fuig de la ciutat i, després de conduir durant hores, decideix descansar en un petit i apartat motel de carretera regentat per un tímid jove anomenat Norman Bates, que viu a la casa del costat amb la seva mare.

Cinema clàssic és un nou cicle de cinema impulsat per l’Ajuntament de Sabadell. Es projectaran cada dilluns, fins el 20 de maig.

-Publicitat-