El circ Raluy Legacy presenta The Magic Formula

0
circ raluy sabadell
  • El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell a partir de l’11 d’abril
  • Regalem 3 entrades dobles per a la sessió dels divendres 12, 19 i 26 d’abril a les 18.30!! 
  • Podreu participar en el sorteig tots els socis del Club del Week&. Si encara no ho ets
  • segueix aquest enllaç i t’expliquem com.
The Magic Formula fusiona l’essència dels circ dels anys 30 amb  l’avantguardisme més actual

El proper 11 d’abril torna a Sabadell el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que manté l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

Espectacle carregat de màgia, emoció i destresa

A #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan reconegut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres.  Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l’espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

El Circ Raluy Legacy, estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d’il·lustracions d’època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l’òpera i el teatre.

Durant l’última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

-Publicitat-