Eladio Reinón al Jazz i tapes del Teler

0
Eladio Reinon jazz saxo sabadell

Dijous 11 d’abril de 2019
El Teler. Centre Cívic de Gràcia. Plaça del Treball, 1
21.00 a 23.00 h
Entrada lliure

Jazz i Tapes amb el saxofonista Eladio Reinón

Interpretarà temes de Joe Henderson

Actiu en l’escena musical des de principis dels anys 80, ha gravat nombrosos discos com a acompanyant i com a líder havent estat premiat en diverses ocasions com a millor solista, millor disc i millor director. Entre els seus treballs més destacats es troben els enregistraments amb Tete Montoliu, Bebo Valdés, Jack Walrath, Idris Muhammad i els germans Rossy entre d’altres. També és professor de saxòfon i conjunt en el departament de jazz de l’Escola Superior de Música de Catalunya i a El Musical de Bellaterra.

Jam de jazz a càrrec de Pipo Vidal al baix, Oest a la guitarra i Oriol Cases a la bateria, trio habitual que acompanyarà l’artista convidat.

-Publicitat-