Equilibrios contrarios. Commemoració Dia Mundial del Circ

0
equilibrios contrarios

Dissabte 13 d’abril de 2019
La Vela. Estruch. Sant Isidre, 140
19.30 h
Entrada lliure

Equilibrios contrarios

A càrrec d’Andrés Vázquez – Prada Batet

La vida i obra de Federico García Lorca és el punt de partida d’Equilibrios contrarios, un espectacle d’Andrés Vázquez de Prada que vol reflexionar sobre els conflictes de la societat actual.

El vast imaginari del poeta i dramaturg andalús és dut al territori del circ i els seus pensaments sobre el teatre i l’escena s’extrapolen al món de la pista perquè encara avui en dia són vàlides i plenes de significat.

L’estructura del muntatge amb introducció i cinc quadres s’acosta a El Público de Lorca; el llenguatge escènic es carrega amb imatges i figures poètiques com els equilibris i la relació de l’intèrpret amb pilotes, cadires, guants, màscares, etc.

Espectacle adreçat a tots els públics

Fitxa tècnica:
Andrés Vázquez de Prada, dramaturg i intèrpret
Endika Salazar, director
Quique Méndez, mirada externa
Raúl Quintana, “Adut” , música original i composición musical
Yesica Balbás i Andrés Vázquez de Prada, producció
Samuel Calvo i Maria del Mar Barrio, ingeniería electrónica

Càpsules de circ

18.00 h / EstruchBar

Les Càpsules de Circ és una proposta que presenten, des de fa cinc anys, el Taller Art, Cultura i Creació i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents. És una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible.

Mamá Tierra de Carla Carol: Una crítica a la humanitat per tal d’evitar la destrucció de la naturalesa, llançant, alhora, un crit esperançador per millorar la convivència i tenir cura del planeta.

-Publicitat-