Una família normal, de Marta Buchaca

0
una família normal

Dissabte 27 d’abril de 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Una família normal, de Marta Buchaca

Una família normal és una comèdia negra que juga amb la temporalitat. Parla del present, del passat, del futur… de la relació entre quatre personatges: dos germans (noi i noia), de les seves parelles, del pare i de les diferents visions que tenen del que han viscut i viuen en l’àmbit familiar. Els sabadellencs Estrena Morena s’embarquen en el seu tercer projecte tot fent honor al nom triat per a la companyia: estrenen amb tots els ets i uts l’últim text de la jove dramaturga Marta Buchaca, fins ara no representat. Un pas més en una trajectòria que els ha dut a representar, amb molt d’èxit, No és tan fàcil de Paco Mir i Ve de nou d’Anna Fité.

Fitxa tècnica

Sílvia Ricart, Albert González, Jep Barceló, Carles Prats, intèrprets
Alba Collado, direcció

POSTFUNCIÓ

Després de la funció, hi haurà una trobada amb l’equip artístic. Serà un espai per a què el públic i els protagonistes intercanviïn impressions sobre l’espectacle.

-Publicitat-