La Loba i Missing. Cicle de cinema clàssic

0
loba cinema classic sabadell

Dilluns 22 d’abril 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

La Loba (The Little Foxes, 1941) Versió doblada
19.30 h

A la fi del segle XIX, en una població del sud, la calculadora i despietada Regina Giddens entaula una lluita contra els seus germans per quedar-se amb l’herència familiar. En els seus plans no tenen cabuda els sentiments, ni tan sols cap al seu marit, un home honrat que torna a casa després de patir una greu malaltia. Enmig de l’asfixiant atmosfera creada per la desmesurada ambició de la seva esposa, només trobarà calor humà en l’amor de la seva filla.

Missing (Desaparecido , 1982) VO
22.00 h

Charles Horman (John Shea), un jove i idealista periodista nord-americà, desapareix del seu domicili a Santiago de Xile després del cop d’Estat del general Augusto Pinochet. La seva dona (Sissy Spacek) i el seu pare (Jack Lemmon), que es trasllada allà des dels Estats Units, intenten esbrinar el seu parador i viuran una autèntica odissea recorrent les institucions diplomàtiques nord-americanes i ensopegant amb infinites traves burocràtiques.

-Publicitat-