Miguel Royo al Jazz i tapes del Teler

0
miguel royo musica sabadell

Dijous 25 d’abril 2019
El Teler. Centre Cívic de Gràcia. Plaça del Treball, 1
21.00 a 23.00 h
Entrada lliure

Miguel Royo “Wally”, al saxo, interpretarà temes de A.C. Jobim

El saxofonista saragossà Miguel Royo “Willy” té una àmplia experiència en el món del jazz. Ha tocat amb diferents formacions i artistes diversos com la Barcelona Jazz Orquestra, Chattanooga Big Band, Aragonian, Laura Pausini, Raphael, Sergio Dalma o Miguel Bosé entre molts altres.

El 2014 decideix endinsar-se de ple en el món del flamenc, convertint-se en el primer saxofonista del món en completar un Màster com a intèrpret de flamenc. D’aquí va néixer el seu últim treball “Aflamencándome”, motivat per les seves  ganes de trobar nous horitzons en el llenguatge del saxo. Prenent com a referències el cant i la guitarra, el saxo i la flauta ens condueixen per un repertori de jazz-flamenc on podem escoltar influències de Paco de Lucía o Camarón, passant per Charlie Parker.

Jam de jazz a càrrec de Pipo Vidal al baix, Oest a la guitarra i Oriol Cases a la bateria, trio habitual que acompanyarà l’artista convidat.

-Publicitat-