Nus, bona poesia i vermut a l’Àgora

0
nus poesia vermut

Dissabte 4 de maig 2019
Espai cultural Àgora. Sol i Padrís ,93
12.00 h
Entrada lliure

Nus, presentació del poemari

Presentació de Nus, poemes  de Quim Ponsa i il·lustracions d’Estel·la Rodríguez.

Es tracta del segon poemari treballat a quatre mans per aquests dos artistes. Nus, el títol, juga amb el doble sentit de la paraula, nus de nusos i nus de nu, despullat. Inclou una seixantena de poesies, cada una acompanyada del dibuix d’un nus i d’un nu masculí o femení

Ponsa i Rodríguez repeteixen així la fórmula del seu anterior treball, Gure Ametsa, que també vam presentar a Sabadell el gener de 2017,  una complicitat renovada entre una catalana del sud (Oliva) i un valencià del nord (Navata), un escrivint poesia i l’altra dibuixant-la.

Un cop acabada la presentació, farem un vermut

-Publicitat-