El país del silenci Festa 30 anys! Grup Bufanúvols

0
país silenci sabadell

Diumenge 28 d’abril de 2019
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
18.00 h
Entrades: 5 €/ Club Week& 15% dte / compra online

El país del silenci. Festa 30 anys!Grup Bufanúvols

Parlar d’animació a Sabadell és, en bona mesura, parlar del Pau Tarruell, l’ànima del Grup Bufanúvols.

Aquesta formació, que va néixer a la ciutat l’any 1987, torna a LaSala Teatre per commemorar 30 anys de bona feina damunt d’escenaris i places, fent gaudir de la música, el ball i la paraula a diverses generacions. Tres dècades que celebrarem amb El país del silenci, un conte que ens ensenyarà com la música ens connecta amb les emocions i ens permetrà conèixer el so i el funcionament de multitud d’instruments.

El grup Bufanúvols ha voltat per tot arreu a partir d’una proposta artística que es basa, d’una banda, en els contes dels cinc continents i, de l’altra, en la música tradicional d’arreu del món. A més de milers d’actuacions a les espatlles, la formació ha enregistrat tres CD i fa deu anys va estrenar a LaSala el seu espectacle Annuria.

Idea i creació: Pau Tarruell i Carmina Mas

Edat recomanada: 2-8 anys

-Publicitat-