Pájaros i All the President’s Men. Cicle de cinema clàssic

0
todos los hombres cinema classic sabadell

Dilluns 29 d’abril 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Los pájaros (The birds, 1963) Alfred Hitchcock. Versió doblada
19.30 h
La Melanie, una jove rica i snob de l’alta societat de Sant Francisco, coneix casualment en una ocelleria l’advocat Mitch Brenner. Ell, que coneix per la premsa l’esbojarrada vida de la Melanie, la tracta amb indiferència i se’n va de la botiga deixant-la bastant irritada. Ella, que no està acostumada que la tractin així, encarrega uns periquitos i es presenta a la casa de la mare del Mitch, a Bodega Bay. Així que arriba, els ocells, embogits, comencen a atacar salvatgement els habitants del lloc. La situació s’agreuja a mesura que avancen les hores.
All the President’s men (1976) Alan J. Pakula. VO
22.00 h
El 1972, dos joves periodistes del diari ‘The Washington Post’, Bob Woodward i Carl Bernstein, comencen a investigar el que ‘a priori’ sembla una simple violació de la caserna general del Partit Demòcrata a Washington. Els seus descobriments desencadenen l’anomenat ‘cas Watergate’, que va provocar la dimissió del president Richard Nixon.
-Publicitat-