Projecte social, cultural, esportiu i de coneixement. 9 compromisos per Sabadell

0
debat sabadell

Dimecres 24 d’abril 2019
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.00 h
Entrada lliure

Debats 9 compromisos per Sabadell. Eleccions municipals 26 de maig del 2019.

Des de la societat civil de Sabadell tenim la voluntat de compartir la nostra visió sobre quin creiem que ha de ser el futur de la nostra ciutat. Estem compromesos amb Sabadell.

Aquest cicle de debats té per objectiu aportar una nova visió sobre diverses problemàtiques i proposar diferents solucions. En definitiva, diverses entitats compromeses amb la nostra ciutat, volen ser partícips, -conjuntament amb els representants polítics-, de la seva construcció i volen reforçar una etapa que es fonamenti en l’acord entre càrrecs electes i ciutadania.

Sessió 3: Projecte social, cultural, esportiu i de coneixement. Dimecres 24 d’abril

Última sessió on seran convidats els caps de llista dels grups municipals presents a l’Ajuntament actual i que es presenten a les eleccions del 26 de maig.

Sessió 4: Sessió final. Taula amb els caps de llista

Dijous 9 de maig a les 7 de la tarda, a la Seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Aquests debats oberts són impulsats per institucions i entitats de la ciutat i hi participen persones expertes en les diverses temàtiques:

Fundació Bosch i Cardellach, Gremi de Fabricants, Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, CIESC, PIMEC, Centre Metal·lúrgic, Comerç Centre, Consorci Sanitari Parc Taulí, Fundació 1859 Caixa Sabadell, ESDi, UAB, Fundació per la Indústria, Càritas, Creu Roja, Rebost Solidari, Actua Vallès, CCOO, UGT, Xarxa Onion, Cooperativa Agrària del Vallès, Gremi de Fusters, Gremi d’Instal·ladors, Gremi de Reparació de tallers d’automòbils, ACTA, Gremi de Constructors, Gremi de Químics, Col·legi d’Enginyers, Col·legi d’Arquitectes, Federació d’Associacions Veïnals, Via Vallès, CIPO, Col·legi d’Agents Comercials, Club Natació Sabadell, Panatlhon Club Sabadell, Esquitx, AVAN, Òmnium Cultural, Diari de Sabadell, i-Sabadell…

-Publicitat-