Alvians en concert. Bicentenari Escola Pia

0
alvians escola pia

Divendres 24 de maig 2019
Amfiteatre del Jardinets. Escola industrial, 29
19.00 h
Entrada lliure / cal reservar

Alvians en concert, Bicentenari de l’Escola Pia a Sabadell

Alvians és un grup molt jove de Sabadell que presenta el seu segon treball Sinusoïdal. Cançons directes, bones lletres i un estil pop molt fresc. Amb el seu anterior disc, Brúixoles (autoeditat, 2015), van guanyar un concurs de noves bandes i es van participar en un concert de Blaumut com a teloners.

Són: Clara Comas, Dalmau Pérez, Néstor Pérez, Anna Salanguera i Pere Puig. Grup de pop-rock alternatiu en català format en la seva majoria per antics alumnes de l’Escola Pia de Sabadell.

Les tres paraules amb les quals els Alvians s’autodefineixen són sensibles, dinàmics i explosius. “Sensibles, perquè sabem reaccionar de maneres diferents davant cada cosa que ens passa i és el que expressem; dinàmics, perquè sempre busquem que els concerts, les cançons i fins i tot nosaltres tinguem un dinamisme i un canvi constant, i explosius, pel moment d’èxtasi que pots trobar a cada cançó, sigui frenètic, sentimental o estètic.” Tal com van explicar a la revista La Tornada.

La música dels Alvians és facilíssima de digerir. Dóna molt bon rotllo i és apta per a cantar i ballar però també per a un moment de relax o de reflexió.

Concert organitzat amb motiu dels 200 anys de presència de l’Escola Pia a la ciutat. Obert a tothom.

 

-Publicitat-