La botiga dels horrors s’instal·la al Teatre del Sol

0
la botiga dels horrors

Divendres i dissabtes, 26 i 27 d’abril, 3, 4, 10 i 12 de maig 2019
Teatre del Sol. Sala gran. Sol, 99
21.30 h ( excepte 12 de maig a les 18.00h)
Entrades: 12 € / reserva online

La botiga dels horrors

L’exitós musical de Broadway que va encetar la temporada del Teatre Sant Vicenç, s’instal·la al Teatre del Sol, gràcies a la col·laboració d’amdues entitats.

La botiga dels horrors dirigida per Marina Julià és un musical inspirat en la pel·lícula The little Shop of Horrors de Roger Corman on se’ns presenta un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja sang i carn humana.

Sinopsi

En un barri pobre marginal, hi ha la botiga de flors del senyor Mushnik. Una botiga tronada, vella i sense clients. L’amo amenaça als seus empleats Audrey i Seymour amb tancar, però Seymour, el seu ajudant, ha comprat una estranya planteta, la posen a l’aparador i fan una venda.

A partir d’aquest fet la planta es converteix en el centre d’atenció de la botiga, el barri i la ciutat. Seymour en té cura, l’alimenta com pot, i no és gens fàcil, perquè els gustos de la planta són força peculiars. La planta creix i creix, i canvia la vida de tots els que l’envolten. Els fa importants, millora el seu estatus social econòmic, però tot té un preu i cal pagar-lo.

 

-Publicitat-