Cor d’acordions a l’Àgora

0
cor acordions

Dissabte 25 de maig de 2019
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
21.00 h

El Cor d’Acordions va néixer el febrer del 2014 amb la intenció de donar un aire més dinàmic al que podria ser una coral tradicional. A partir de la música, i amb una acurada selecció de les veus que formen les diferents cordes, donen moviment i ofereixen emoció.

Van començar per un repertori prudent i humil, que garantís l’èxit del seu objectiu i cada vegada més, es van atrevint amb cançons més arriscades pel que fa a veus i ritmes.

El seu agrupament musical pretén enriquir el valor humà, amb companyerisme, respecte i esforç. Pensen que sense esforç i constància no hi hauria evolució i volen oferir cada vegada més riquesa musical però amb prudència i garantint resultats que els facin créixer com a cantants i persones, i que entusiasmin al públic.

La direcció musical és a càrrec de Cristòfor Agudo i la direcció coreogràfica, de Rosa Maria Roca

-Publicitat-