Fractal de la Companyia La Terna. Circ

0
fractal circ estruch la vela sabadell

Dissabte 1 de juny 2019
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Fractal. Companyia La Terna

Circ, música i manipulació d’objectes. Això és Fractal, un espectacle que estira l’instant i el converteix en un muntatge escènic. Un instant que és plenament conscient d’ell mateix i, per aquest motiu, tot el que hi passa està lligat al que ha passat i al que passarà. Partint del moment de força com a símbol d’allò que és fràgil, l’espectacle transita principalment per aquest concepte: la fragilitat de la persona que es mostra i, per aquest motiu, no hi poden haver secrets i tot el que hi ha en escena és necessari. Com un fractal, l’objecte geomètric que es replica en diferents escales creant així una forma més complexa.

Espectacle adreçat a tots els públics

Fitxa Tècnica

Tomás Cardús, Anna Torné, Victor Morató, artistes
Xavi Valls, tècnic de llums
Leandre Ribera, col·laboració ull extern

Circ en família

La pista s’omple d’infants, acompanyats per les seves famílies. Emoció i concentració, ganes d’aprendre i uns quants reptes per assolir gràcies al guiatge d’autèntics artistes de circ. Això és Circ en Família, una activitat que permet que infants i adults explorin diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi, pal xinès i moltes d’altres. Realitzada amb l’Associació Tub d’Assaig, constitueix una excel·lent oportunitat perquè les famílies interactuïn entre elles, treballin en equip i gaudeixin d’allò més.

Durada: Dues hores
Recomanat a partir de 4 anys

Observacions:
Es prega puntualitat per aprofitar l’escalfament i la explicació de les tècniques circenses. Portar roba còmoda. Els participants s’hauran de treure les sabates.

Càpsules de circ

2 sessions: 20.30 h i 22.00h. EstruchBar

Les càpsules de circ són números aeris en un ambient desenfadat donant oportunitat a joves artistes circenses. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents.

Col·laboradors: TACC. Taller d’Art, Cultura i Creació.

  • Als núvols

Equilibri, força, caigudes i voltes i més voltes. Estic somiant o estic desperta? L’extracte de l’espectacle “Als núvols” és un número de teles aèries que l’espectador a un món de somnis i fantasies.

Tango a tres metres

L’artista es presenta amb la seva parella de ball: el trapezi. Un número que combina la passió i alhora tristesa pròpia d’aquesta das originària de Riu de la Plata.

-Publicitat-