Gerard López i Nora Girbau, concert de piano

0
gerard lopez nora girbau concert piano

Dijous 9 de maig 2019
Acadèmia Belles Arts. Passeig Manresa, 22
19.00 h
Entrades: 7 € / menors 13 anys gratuït / Club Week&: 5 €

Gerard López i Nora Girbau, concert de piano

Composicions de repertori clàssic i romàntic.

Gerard López Boada, piano

Titulat pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona en Piano i Composició amb diversos premis honorífics, ha treballat el piano amb Carme Poch i Luiz de Moura Castro; la música de cambra amb Àngel Soler i Pere Busquets; i la composició amb Carles Guinovart i David Padrós. És premiat a concursos de piano i composició de Catalunya i obté beca amb “Talent Award” per la Hartt School of Music, University of Hartford (Connecticut) on cursa Artist Diploma i Master en Piano Performance.

Ha treballat com a pianista repertorista en cursos com el Curs Internacional d’Interpretació Musical de Girona, el Curs d’Interpretació de Violí de Ruggiero Ricci, el Curs d’Interpretació Teatral per a Cantants de Magda Puyo o el Curs de Música Espanyola d’Isabel Penagos, entre d’altres. Ha col·laborat amb els grups de música contemporània Bártok, Sinfonietta, Barcelona 216 i Hartt Contemporary Players i ha realitzat recitals de solista i de cambra per Espanya, Itàlia, França i els Estats Units.

Les seves composicions han estat estrenades a Europa, EUA i Sudamèrica. També ha fet arranjaments orquestrals i ha treballat d’editor de partitures. Actualment compagina la seva activitat concertística i de composició amb la de professor de música de cambra i repertorista de cant al Conservatori de Sabadell i professor de llenguatge musical i acompanyament al Conservatori de Barcelona.

Nora Girbau Llonch, piano

Nascuda a Sabadell, va cursar el Grau Professional al Conservatori Municipal de la mateixa ciutat, estudiant piano amb Glòria Peig i música de cambra amb Mònica Buxó, Montserrat Cabero i Dolors Cano. Va cursar el Grau Superior i el Màster d’Interpretació al Conservatori Superior del Liceu, amb Alba Ventura com a professora de piano, i va acabar els estudis obtenint les màximes qualificacions. També ha rebut classes de la mà de Ramon Coll, Alexander Kandelaki, Trio Kandinsky, Trio Ludwig, Luiz de Moura, Daniel Ligorio, Laurentiu Sbarcea, Eulàlia Soler i Jordi Camell, entre d’altres.

Ha rebut diverses distincions, com el Premi d’Honor de piano al Conservatori de Sabadell en finalitzar els estudis de Grau Professional i el Primer Premi als IX Premis d’Interpretació i Composició de Girona, en modalitat de Teclat. Ha tocat en una àmplia varietat de formacions, tant instrumentals com acompanyant cantants. Pel que fa l’activitat orquestral, ha actuat com a solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra el Conservatori de Sabadell i ha col·laborat també amb la JOSV, la Banda Municipal de Sabadell i l’OCS.

Així, ha treballat amb directors com Salvador Brotons, James Ross, Rubén Gimeno, Massimo Zannetti, Manel Valdivieso, Bernat Castillejo. Ha actuat tant com a solista o formant part de l’orquestra al Palau de la Música Catalana, Palau de la Música de València, Palau de la Generalitat de Catalunya, Teatre La Faràndula de Sabadell, La Pedrera, Teatre Auditori de Sant Cugat, entre d’altres. Actualment compagina l’activitat concertística amb la de docent al Conservatori Professional de Música de Sabadell.

-Publicitat-