InDOCumentari arriba a la tercera edició amb canvi d’ubicació

0
indocumentari 2019 Imperial sabadell

Dissabte 25 de maig de 2019
Cinemes Imperial. Plaça de l’Imperial
De 17 a 00 h
Entrada gratuïta

InDOCumentari es trasllada als Cinemes Imperial

La tercera edició del festival tindrà com a novetat principal el canvi d’ubicació, ja que fins ara s’havia celebrat al jardí de La Capella de Can Gambús i aquest any es farà als Cinemes Imperial. Això vol dir que no caldrà patir per la meteorologia, i que es podran oferir els sis documentals seleccionats (tres curts i tres llargs) en una mateixa i única jornada, la del dissabte 25 de maig a la tarda.

Es farà en tres sessions independents projectant un curt i un llarg a cadascuna.

Sessió 17.00h

El día de los conectados

De Carles Bosch, Nabil Ballahsene, Sara Rancaño i José M. Restrepo

A la plaça principal de Sant Antonio de los Baños (Cuba), hi ha connexió wi-fi i el Dia de Sant Valentí i tots volen parlar amb els seus éssers estimats que viuen a l’estranger. Atapeïts en els bancs de la plaça, ningú s’avergonyeix que el veí pugui escoltar les seves converses privades.

País: Espanya
Durada: 24′
Idioma: Castellà

Almost ghosts d’Ana Ramón Rubio

Amb 73 anys, Harley Russell viu de les propines en el seu atrotinat local d’Erick (Oklahoma). Àngel Delgadillo, l’últim barber de Seligman (Arizona), continua afaitant als seus 91 anys als conductors que es desvien de la interestatal. Lowell Davis, amb 80 anys, és l’únic habitant del poble fantasma Red Oak II, (Missouri). Tres històries de perseverança i superació al voltant de la mítica Route 66.

País: Espanya
Durada: 68′
Idioma: Anglès amb subtítols en castellà

Sessió 19.00 h

Tàndem d’Alba Salmerón

Pere Ribas és un nen d’Olot la major afició és comentar partits de futbol tot i ser invident des del seu naixement. La seva història es va arribar a convertir en alguna cosa viral però aquest documental pretén anar més enllà, centrant-se en la persona que l’ha fet capaç de tot això, la seva mare, Antònia.

País: Espanya
Durada: 23′
Idioma: Català

Cinema mon amour de Natalia Regás

Commoguda pel tancament d’un cinema, una jove directora decideix investigar si les sales de Barcelona tenen els dies comptats. Durant els cinc anys de gravació del documental, s’endinsarà al món tancat de l’exhibició catalana, assistirà a la transformació d’aquest art/negoci i viurà experiències irrepetibles a les entranyes de nombrosos cinemes.

País: Espanya
Durada: 52′
Idioma: Català i castellà

Sessió 22.00 h

Kyoko de Marcos Cabotá i Joan Bover

El 23 d’abril de 1971, Mallorca va viure un succés extraordinari: la detenció de John Lennon i Yoko Ono. El motiu va ser el segrest d’una nena anomenada Kyoko.

País: Espanya
Durada: 20′
Idioma: Castellà

23 disparos de Jorge Laplace

“23 disparos” és un llargmetratge documental que tracta d’aclarir els fets que van envoltar la mort violenta de Manuel José García Caparrós el 4 de desembre de 1977. La justícia d’una acabada d’estrenar democràcia mai va aclarir els fets tot i els clars indicis. Mai ningú va ser imputat.

País: Espanya
Durada: 82′
Idioma: Castellà

Qui l’organitza

Les productores independents La Produktiva Films i Plans Films, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i la col·laboració del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

-Publicitat-