Imitación a la vida i Mr. Smith goes to Washington. Cicle cinema clàssic

0
cinema classic sabadell

Dilluns 6 de maig 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Imitación a la vida (Imitation of life, 1959) Douglas Sirk. Versió doblada
19.30 h

La Lora Meredith (Llana Turner), una actriu vídua en atur, viu amb la seva filla adolescent (Sandra Dee) a Nova York. Un dia, coneix per casualitat a l’Annie, una dona de raça negra (Juanita Moore), i la seva filla, que és mulata. Les dues acaben treballant per ella. Aquest mateix dia coneix també a l’Steve (John Gavin), un fotògraf que s’enamora d’ella.

Mr. Smith Goes to Washington (Caballero sin espada,1976) Frank Capra. VO
22.00 h
El Jefferson Smith (James Stewart), un jove ingenu i idealista, que sembla fàcilment manipulable, és nomenat senador. Ignora que a Washington s’haurà de relacionar amb polítics i empresaris sense escrúpols que li faran perdre la fe. No obstant això, gràcies a la seva secretària, una jove que coneix molt bé els secrets de la política, protagonitza al Senat una espectacular i maratoniana intervenció en què, a més de defensar apassionadament la democràcia, posa en evidència una important trama de corrupció.
-Publicitat-