Llongue, concert en 3 actes, a l’Acadèmia Belles Arts

0
Llongue concert Belles Arts Sabadell

Divendres 31 de maig i dissabte 1 de Juny 2019
Acadèmia Belles Arts. Passeig Manresa, 20
22.00 h
Entrades: 10 € / Club Week&: 9€ / academia@fbellesarts.org /// 93 725 09 45

Llongue, concert en 3 actes, a l’Acadèmia Belles Arts

L’espectacle “LLONGUE concert en 3 actes” està basat en  40 anys de música en actiu i un acurat recull de les cançons que han format part d’aquests 40 anys. Desde el principi, als 16 anys fins l’actualitat, propies i versions. Cantades pero també explicades.

Llongue: Veu guitarra i piano
Ricard Latorre: piano
Albert Daví: contrabaix
Nunu Garcia: veu
Carme Calvo: veu
Marta Baldellou: veu

Josep Maria Llongueras, Llongue

Ex lider de LA MADAM, la mitica banda de finals del 80’s i principi dels 90’s, pionera del Rock Català amb qui va publicar 5 discos ( 3 LPs i 2 maxi singles), i va actuar en moltíssimes poblacions de Catalunya, (entre elles en varies edicions de la fira de Tàrrega, la primera edicio del mercat de música de Vic i les festes de la merçe 88) i en tots els programes musicals i no musicals de TV3, Canal 33 i TV2 del moment, comença la seva carrera en solitari, compaginada amb La Pollastre Blues Band, (1987/1994) una banda de verisons de blues amb qui va recorrer tots els garitos i bars musicals del país.

Com a Llongue en solitari ha publicat fins el moment 6 discs.

En una altra faceta lidera la banda de verisons de classics del pop i rock dels 70’s  Llongue & his front women & men band,  amb 7 musics cadasqun del quals son liders de les seves respectives bandes.. Inuk, Blues Captain, Oest trip,.. i en un àmbit més reduit forma part del duet Llongue & Ricard Latorre amb qui repassa aquests mateixos èxits internacionals en un format mes chill out destinat a indrets turistics com Cadaqués i Eivissa.

Paralelament porta una carrera de productor musical al seu estudi de la Pobla de Montornés, un petit cau artistic d’on han sortit un munt de discos d’artistes novells i consagrats i també dirigeix i presenta a l’emisora local de Torredembarra ONA LATORRE, un programa setmanal de música i entrevistes “Un café amb el Llongue”

Discografia amb La Madam

Sense pressa P.D.I. 1987
Creus que és una bona idéa? P.D.I. 1988
Micos i mones DISC MEDI 1989
1991 DISC MEDI 1991
Monique l’alcoholique 1992 P.D.I.

Discografia amb La Pollastre Blues Band

La Pollastre Blues Band  Autoedició 1993

Discografía en solitari

Balades i vetllades 1992 DISC MEDI
La bèstia  PAPA MUSIC 1995
Marilú PRODUCCIONS PEDRALBES 1997
Jocs Prohibits  NAT TEAM MEDIA  2006
Els meus amics NAT TEAM MEDIA 2009
El mestre ha estat a casa NAT TEAM MEDIA 2013

-Publicitat-