Network + Canción de cuna para un cadáver. Cicle de cinema clàssic

0
network canción de cuna

Dilluns 13 de maig 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Network (1976) Sidney Lumet. Versió doblada
19.30 h

Una anàlisi sobre el poder de la televisió, que retrata un món competitiu on l’èxit i els rècords d’audiència imposen la seva dictadura. Howard Beale, veterà presentador d’un informatiu, és acomiadat quan baixa el nivell d’audiència del seu popular programa. No obstant això, abans d’abandonar la cadena, en una reacció inesperada, i davant la sorpresa de tots, anuncia que abans d’anar-se’n se suïcidarà davant les càmeres disparant-se un tret. Aquest fet sense precedents provoca una gran expectació entre els televidents i els propis companys d’Howard.

Canción de cuna para un cadáver (Hush… Hush, Sweet Charlotte, 1964) VO
22.00 h
Quan l’Estat intenta expropiar la seva plantació per construir una autopista, Charlotte Hollis (Bette Davis), una rica soltera del Sud que porta trenta anys reclosa plorant la mort de l’home estimat, demana ajuda a la seva cosina Miriam (Olivia d’Havilland) i al seu vell amic Drew (Joseph Cotten)
-Publicitat-