Peter Gynt & The Suits a la Cava Urpí

0
peter gynt sabadell música

Divendres 31 de maig 2019
Cava Urpí. Sant Maties, 5
22.00 h
Entrades: 12 € compra online / Club Week& 15% dte (info@uiu.cat)

Peter Gynt & The Suits

Peter Gynt és un projecte que neix de la carrera musical alternativa de Pere Martí Farré, fins ara veu principal de la formació de Neo-Funk original Wild Goats.

Aquest 2019 es presenta prometedor per l’artista. Mentre comencen a produir el que serà el seu primer single, batejat com a “GOT MY TALENT”, de la mà de Jack T i Ben Jada (emparats per Hitmakers Mastering), un tema que sense cap mena de dubte és una picada d’ullet al programa i una demanda d’atenció al talent emergent més enllà de les quatre parets d’un plató de televisió. Aquest serà interpretat en directe amb una projecció en viu del videoclip d’Ot Bach-Esteve Fité i companyia.

Peter Gynt & The Suits és una extensió del projecte Peter Gynt. Es centra en un directe amb temes d’estil Pop, Funk, Disco i NeoSoul, barrejant hits de tota la vida amb els últims llançaments més mainstream.

Prometencol·laboracions en directe, petits monòlegs entre temes (amb el permís del públic assistent) i moltíssimes altres “sorpreses”.

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat.

-Publicitat-