Tercets de Joan Oliver

0
tercets joan oliver Sabadell

Dissabte 11 de maig de 2019
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 7, 12, 14 € / compra online

Tercets de Joan Oliver

“La concreció que demana la poesia, Joan Oliver la fa extensiva a les seves obres d’un sol acte i aconsegueix vestir-les de la mateixa síntesi”, diu Artur Trias, director del muntatge que recupera dues de les moltes peces breus que porten la signatura del cèlebre autor sabadellenc. L’estil provocador, l’humor absurd, el joc, la rebel·lia i la crítica a la burgesia són ben presents a Tercet en Re i a Gairebé un acte o Joan, Joana, Joanet.

En ambdues peces es trenquen de les convencions dramàtiques tant per accentuar la comicitat com per fer evident que no només es tracta de posar la societat cap per avall, sinó que també cal fer-ho amb l’artefacte escènic amb el qual se serveix el missatge.

Fitxa artística

Artur Trias, direcció
Santi Ricart, Miquel Agell, Gemma Brió i Queco Novell, repartiment

Postfunció
Després de la funció, hi haurà una trobada amb l’equip artístic. Serà un espai per a què el públic i els protagonistes intercanviïn impressions sobre l’espectacle.

-Publicitat-