La ventana indiscreta i Arde Mississipi al Cicle de Cinema Clàssic

0
ventana indiscreta cinema classic

Dilluns 20 de maig 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Rear window (La Ventana indiscreta, 1954) Alfred Hitchcock. Versió doblada

19.30 h
Un reporter fotogràfic (Stewart) es veu obligat a romandre en repòs amb una cama enguixada. Tot i la companyia de la seva nòvia (Kelly) i de la seva infermera (Ritter), procura escapar al tedi observant des de la finestra del seu apartament amb uns prismàtics el que passa en els habitatges de davant. A causa d’una sèrie d’estranyes circumstàncies comença a sospitar d’un veí la dona ha desaparegut.

Arde Mississippi (Mississipi Burnin1988) Alan Parker. VO

22.00 h
El 1964, en un poble del sud, on el racisme està profundament arrelat i el Ku Klux Klan reivindica violentament la supremacia blanca, tres activistes defensors dels drets humans desapareixen sense deixar rastre. Dos agents de l’FBI, de caràcters molt diferents, es faran càrrec de la investigació.

-Publicitat-