Cesk Freixas, Festa Major. Fresc Festival

0
cesk freixas fresc festival sabadell

Dijous 4 de juliol 2019
Espai Offresc. D’En Font, 25
21.30 h
Entrades: 12 € / compra onlne

Cesk Freixas, Festa Major

Aquest 2019 és un any molt especial per en Cesk Freixas . Celebra quinze anys de trajectòria artística de la millor manera possible, recorrent un cop més de nord a sud tota la geografia dels Països Catalans amb un nou disc sota el braç, el setè de la seva discografia. Quinze anys i 1.600 concerts d’una aventura musical que amb Festa Major marca un dels moments creatius més brillants d’un Freixas consolidat des de fa anys com un dels autors més importants en llengua catalana.

Aquesta commemoració arriba després d’uns anys molt intensos en l’àmbit personal. A l’alegria del naixement de la seva filla, es va unir el dol per la inesperada pèrdua del pare. Uns anys que a escala social i nacional han estat convulsos; on han saltat pels aires les mentides del sistema, les seves vergonyes han quedat exposades i s’han articulat propostes de canvi.

És aquest substrat vivencial i social el que alimenta una obra plena de llum en la qual Freixas endinsa l’oient en un vibrant univers emocional. A través d’un paisatge sonor amb molt d’espai, on la veu i la lírica hi tenen un protagonisme principal, amb camins de guitarres que s’entrellacen amb elements més electrònics.

El resultat és un directe més modern i internacional, una alenada de brisa fresca per les seves cançons d’ara i de sempre que sorprendrà positivament els seus seguidors i l’acostarà a nous públics en tant que es deslliura de qualsevol etiqueta limitadora. Cançons que són, al mateix temps, pulsions de vida i moments per celebrar.

-Publicitat-