Cor Vakombà, D’ara endavant. Fresc Festival

0
cor vakomba sabadell fresc festival

Divendres 5 juliol 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 15 € / compra online

Cor Vakombà, D’ara endavant

El Vakombà és un cor mixt format per una vintena de cantaires dels 18 als 26 anys, tots ells amb formació musical. Es va fundar fa 15 anys per alumnes i ex-alumnes de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell i dirigit per la seva fundadora, Mariona Sànchez i Griera.

Des dels seus inicis, els seus espectacles s’han caracteritzat per un toc molt personal, tant musicalment com pel que fa a les coreografies. I, de fet, un dels trets més definitoris de la formació creualtenca és la seva versatilitat, que li permet afrontar un repertori que abasta des de la música litúrgica i tradicional fins el gospel, la música de cinema o granshits internacionals.

Tot i que ja tenien una trajectòria de més de 10 anys i innumerables concerts arreu de Catalunya i Europa, es van donar a conèixer al gran públic arran de la seva selecció i posterior participació a la segona edició del programa de televisió de Catalunya Oh Happy Day!, que va suposar un salt qualitatiu important amb la publicació del seu primer CD Petjades i la realització de més d’un centenar d’actuacions per tot el territori català.

Ara presenten el seu quart espectacle, D’ara endavant, del que van fer l’estrena el mes de febrer al Teatre Principal.

Sempre originals, sempre sorprenents, és el toc VKB!

Intèrprets

Cor Vakombà
Mariona Sánchez, directora

-Publicitat-