Les coses excepcionals, Pau Roca / Sixto Paz Produccions

0
coses excepcionals pau roca fresc sabadell

Diumenge 7 de juliol 2019
Amfiteatre Jardí Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 20 € / compra online

Les coses excepcionals, Pau Roca / Sixto Paz Produccions

Tens set anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet “alguna cosa estúpida”. Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena: els gelats, les guerres d’aigua, que et deixin quedar mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir, el color groc, les coses amb ratlles, les muntanyes russes i la gent quan ensopega. La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga a tenir vida pròpia.

Les coses excepcionals, de Duncan Macmilla, és una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Every Brilliant Thing es va estrenar al Fringe Festival de Ludlow l’any 2013. L’any 2014 va fer una petita gira pel Regne Unit i va ser aclamada per la crítica durant la seva temporada a Edinburg. Poc després, l’espectacle arribava al Barrow Street Theatre de Nova York, on va representar-s’hi durant setze setmanes. La versió catalana, protagonitzada per l’actor Pau Roca, ha estat un dels èxits de la temporada a la cartellera barcelonina.

Fitxa artística

Autor : Duncan Macmillan
Traducció: Adriana Nadal
Intèrpret: Pau Roca
Escenografia: Paula Bosch
Il·luminació: Ignasi Bosch
Direcció: Sixto Paz Produccions

-Publicitat-