Intocables, de Gerard Quintana, al Fresc Festival

0
gerard quintana intocables sabadell fresc festival

Dijous 27 de juny 2019
Amfiteatre Espai Cultura Sabadell
21.30 h
Entrades: 20 € / compra online

Gerard Quintana presenta Intocables

Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades. Cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els quals se sosté el sistema.

Gerard Quintana, amb l’ajut d’Oest de Franc, hi desplega un seguit de referències musicals que han eixamplat els nostres límits els darrers cinquanta anys i han anat obrint un espai de llibertat que ara es veu amenaçat. Avui mateix veiem com els censors han estat substituïts pels jutges i la censura per la presó. La por és la nova amenaça, i l’autocensura és la conseqüència.

El compromís pot ser didàctic, lúdic i alhora transformador, com els artistes que recupera Intocables. De John Lennon a Víctor Jara, de la Velvet Underground a Serge Gainsbourg, de Crosby, Stills Nash and Young a Sex Pistols, de Pau Ribaa Albert Pla, de Dylan a Bowie.

La llibertat d’expressió sempre ha necessitat ser defensada, però ara ho reclama més que mai.

-Publicitat-