Marinada d’Estiu. Banda de música de Sabadell

0
banda música sabadell

Diumenge 30 de juny 2019
Plaça del Doctor Robert
19.30 h
Entrada lliure

Marinada d’estiu. Banda de música de Sabadell

Bernat Castillejo, director

La Banda de Música de Sabadell és, sense cap mena de dubte, la formació musical més antiga de Sabadell que encara perdura, i una de les associacions legalment constituïda amb més trajectòria de la ciutat i de tot el país.

Els seus orígens es remunten al segle XIX, concretament al desembre del 1856. Ja des dels seus inicis, La Banda  neix amb la voluntat de dur la música per tota la ciutat en les dates assenyalades. Un clara vocació de servei que avui es manté intacte, ja que la banda anualment participa en més d’una vintena d’actes festius a la ciutat de Sabadell.

 

-Publicitat-