Mecal a l’aire lliure

0
mecal aire lliure sabadell

Dissabte 8 de juny 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
22.00 h
Gratuït

Mecal a l’aire lliure

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, és considerat un dels certàmens més consolidats i valorats del país.

LA FUGA DE LOS 45 (Cristina Caamaño Pérez, Espanya, 2017)
Documental, 21 min.
La fuga dels 45 – El 1978, 45 presoners de la Presó Model de Barcelona executen una de les fugides més grans d’Espanya. 40 anys després, José Antúnez, recorda el succés com un esdeveniment que va marcar la seva vida per sempre.

WOMEN ACTING LIKE DICTATORS (Marion Pfaus, Alemanya, 2017)
Ficció, 3 min.
Dones actuant com dictadors – Sabem que els dictadors són detestables. Però, com seria si les dones es comportessin com dictadores?

WICKED GIRL (Ayce Kartal, França, Turquia, 2016)
Animació, 8 min.
Nena dolenta – S és una nena turca de 8 anys amb una imaginació desbordant. Li encanta la naturalesa i els animals. Mentre està a l’hospital, rememora les felices vacances al poble dels seus avis, però uns altres records obscurs i aterridors comencen a sorgir i, de mica en mica, van tenint sentit.

SAMOLIOT (5NIZZA, 201)
Videoclip, 3 min.
Videoclip de la cançó “Samoliot” de la banda 5NIZZA.

LES TROMPES DE MA MÈRE (Sarah Heitz de Chabaneix, França, 2017)
Ficció, 12 min.
Les trompes de ma mare – Una noia acompanya a la seva mare a fer-se una revisió mèdica rutinària, però aquesta revisió li donarà moltíssima més informació de la que pot suportar… Algunes coses haurien de ser privades, no?

RIP (Caye Casas, Albert Pintó, Espanya, 2017)
Ficció, 16 min.
RIP – En un poble de mala mort, una dona prepara l’enterrament del seu marit amb cura. La seva idea és que surti tot a la perfecció, ja que per ella és molt important quedar bé davant dels convidats.

-Publicitat-