Pol Cruells presenta Fanzín al Fresc Festival

0
pol cruells fresc festival 2019 sabadell

Divendres 28 de juny 2019
Amfiteatre Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 1
21.30 h
12.00 € / compra online

Pol Cruells presenta Fanzín

El repertori del Pol Cruells és el resultat de la fusió del folk i la cançó d’autor. La música d’arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però sovint el bluegrass i l’americana flueixen amb naturalitat donant-li un caràcter personal.

El Quartet aposta per un so actualitzat i una posada en escena en continua evolució; la mandolina i la guitarra tenor aporten la calidesa dels instruments tradicionals a una guitarra i un baix elèctric que juguen amb l’ús d’efectes sonors. Amb ells, la improvisació entra dins el gènere de la cançó, fet poc habitual.

El resultat és un concert que esdevé una experiència, un viatge per la música popular que ens porta cap a la world music. Amb unes cançons que s’inspiren clarament en el paisatge, reivindiquen la natura com a part de la nostra essència, i celebren la vida (sovint esquitxades d’un retrat irònic sobre la realitat quotidiana actual), els concerts de Pol Cruells es caracteritzen per la fidelització d’un públic creixent.

Pol Cruells, veu i baix elèctric
Xavi Castanys, mandolina i guitarra tenor
Albert Carbonell, guitarres
Ramon Aragall, bateria i percussions

-Publicitat-