Rojo, companyia Mireia Miracle

0
rojo fresc festival 2019 sabadell

Dissabte 29 juny 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font, 1
19.00 h
Gratuït

Una pallassa surt de l’interior d’una maleta, converteix al públic en la seva família i s’acomiada d’ell, carregada d’il·lusió i molts trastos. Però el viatge s’interromprà per un obstacle: una frontera. Aquest límit serà el que li permeti el joc, la dansa i les diferents maneres per enfrontar allò que s’interposa en el seu camí.

El públic serà durant tot el viatge part de l’espectacle: una multitud que s’acomiada agitant mocadors blancs, una mare que l’ajuda a vestir-se, un home que es pren un cafè amb ella a través del filat, una dona que li ofereix una corda per saltar o uns nois que es converteixen en les columnes que sostenen la teulada de casa seva. Al final, i sempre gràcies a tots, aconseguirà el seu objectiu: la llibertat.

Rojo és un espectacle de clown, interacció amb el públic, dansa i humor creat i dirigit per Mireia Miracle. Es tracta d’una proposta per a tots els públics amb un llenguatge universal i sense paraules. Amb aquest espectacle ha guanyat el Premi Zirkòlica de Circ a la millor artista emergent.

Creació, direcció i posta en escena
Mireia Miracle Company
Intèrpret
Mireia Miracle
Imatge
Arles Iglesias
Construcció
El Taller del Lagarto.
Música
Piano Novel / Proyecto Voltaire

-Publicitat-