Trainspotting, cinema a la fresca

0
trainspotting capella sabadell fresca cinema

Dijous 4 de juliol 2019
La Capella. Parc Can Gambús, 1
21.30 h
Entrada lliure

Trainspotting, cinema a la fresca

Una visió demolidora sobre l’abús de les drogues i la seva realitat paral·lela dirigida per un llavors desconegut Danny Boyle. És la història de Mark Renton (Ewan McGregor, ‘Lo imposible’), un jove que viu immers en el món de l’heroïna i del que se sent tan enganxat que és incapaç d’abandonar-tot i els múltiples riscos que patirà al llarg de la història.

Juntament amb els seus amics “Sick Boy” (Jonny Lee Miller), “Spud” (Ewen Bremmer) i “Franco” Begbie (Rober Carlyle, ‘Full Monty’) forma un grup realment variat, en el qual cada un té els seus propis vicis i tracta d’ajudar els altres a experimentar i provar una sèrie de substàncies de les que amb prou feines tenen constància. Tots ells tenen la intenció de lluitar en la vida contra els terribles efectes de les drogues, però les temptacions són molt grans i la seva força de voluntat una mica escassa.

Direcció: Danny Boyle
Intèrprets:  Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller

-Publicitat-