50 anys de l’arribada de l’home a la lluna

0
50 anys arribada home lluna sabadell

Dissabte 20 de juliol 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
21.00 h
Entrada lliure

50 anys de l’arribada de l’home a la lluna

El dia 20 de juliol de 1969 l’home va arribar a la Lluna. En el 50e aniversari l’Astronòmica de Sabadell vol homenatjar i recordar aquella fita històrica de l’Apolo 11.

La idea és reviure i compartir aquella jornada amb totes les persones que es vulguin acostar davant de l’observatori en una nit d’estiu diferent.

Què s’hi farà?

21:00h Benvinguda. L’Àngel Massallé ens parlarà de l’arribada i primera petjada de l’home a la Lluna (algunes anècdotes, curiositats i coses que no s’han explicat).

21:30h Cinema a la fresca. Projeccció a la pantalla instal·lada davant la façana de la pel·lícula “First Man”, pel·lícula estatunidenca d’aventura espacial biogràfica de 2018, dirigida per Damien Chazelle i escrita per Josh Singer. Està basada en el llibre “First Man: The Life of Neil A. Armstrong”, de James R. Hansen. El film està protagonitzat per Ryan Gosling en el paper de Neil Armstrong.

23:50h Us direm on hem de mirar per veure el lloc on es va allunar, el lloc on hi ha la primera petjada de l’home al nostre satèl·lit a càrrec de l’Àngel Massallé.

A partir de les 00:15 aproximadament observació de la Lluna amb telescopis al voltant de la seu. Convidem els socis que ho desitgin a portar els seus instruments per mostrar al públic el nostre satèl·lit.

Durant l’observació projectarem reportatges de la NASA sobre l’esdeveniment, seleccionats i presentats per l’Alistair Ian Spearing.

-Publicitat-