A boca da terra, Manuel Rivas

0
nanuel rivas sabadell fresc

Divendres 12 juliol 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 18 € / compra online

A boca da terra, Manuel Rivas

Manuel Rivas entén la poesia com el llenguatge expatriat, expulsat, exiliat, trencat, expressió del fet ocult i maltractat. A boca da terra és un recull de poesia en el qual la natura parla, murmura, crida i blasfema amb ironia en el ressò de les campanes o s’amaga en les ruïnes, on recorden i somien els cavalls insubmisos de Chagall.

La relació de l’home i la natura sobre les coses quotidianes i el seu encant vertebren aquesta obra, que es comunica a través del llenguatge: parla de les nostres inquietuds, l’encreuament de camins i les decisions que s’han de fer entre el cervell i el cor, entre la realitat i el sentiment.

L’escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa a través de la paraula i el gest en una denúncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Acompanyats per la música en un ambient íntim i una terra de fulles seques, el poeta va desplegant objectes insòlits, petits instruments i cartes que són poetes.

Intèrprets

Manuel Rivas, recitat
Nacho López, veu i guitarra
Tanja Haupt, instruments

 

-Publicitat-