Clap Hands, ONG Artistas Diversos

0
clap hands

Dijous 11 juliol 2019
Espai OFFresc i Espai Cultura. D’En Font, 1
19.00 h
Gratuït

La comunitat de persones amb alguna discapacitat representa el 17 per cent de la població de la Unió Europea. Alguns dels artistes més brillants de la història tenien diversitat funcional: Da Vinci, Beethoven, Mozart, Munch, Van Gogh, Frida Kahlo, Goya, Cervantes, Helen Keller, Alicia Alonso … És imprescindible aprofitar el talent de molts dels membres d’aquesta comunitat, per contribuir al seu desenvolupament personal i professional.

Artistas Diversos és una plataforma per exhibir l’obra d’artistes amb discapacitat. De qualsevol tipus de discapacitat, de tota classe d’expressió artística, de qualsevol part del món. Contribuir a la millora de la seva autoestima, qualitat de vida i inclusió social; al mateix temps que obre vies de desenvolupament professional.

Clap Hands és un concert d’Artistes Diversos dins el marc del programa ERASMUS+ de la Unió Europea. Hi actuaran tres grups d’arts escèniques: els Cracs d’Andi de Sabadell(música), Mercedes Losada i Dones amb Veu (dansa, poesia i música) i Clams (música) Simultàniament, es presentarà a l’Espai Cultura el segell literari ArtDistinta i un vídeo amb les obres pictòriques guanyadores dels concursos de pintura ProvitalGroup.

Programa

A L’ESPAI OFFRESC

19.00 Els Cracs d’Andi de Sabadell
19:20 Mercedes Losada i Dones amb Veu
19:40 Clams (música per a la inclusió)

A L’ESPAI CULTURA

De 18.00 a 20.00
Presentació del programa de concursos de pintura ProvitalGroup;  i presentació de les publicacions del segell literari ArtDistinta: Niños Detectives i Cuentos de Mario, a càrrec de Mario Barguñó i Kelly Arrontes (autor i il·lustradora).

-Publicitat-