Dani Nel.lo, Els Saxofonistes Salvatges 2

0
Dani nel.lo fresc festival sabadell

Dilluns 8 juliol 2019
Amfiteatre jardí Espai cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 20 € / compra online

Dani Nel.lo, Els Saxofonistes Salvatges 2

Després d’un any i mig d’exitosa gira de Dani Nel·lo i Els Saxofonistes Salvatges, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura, que reivindica el paper del saxòfon dins de la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. A Els Saxofonistes Salvatges 2, porta la seva proposta musical més enllà de l’homenatge: Nel·lo explora l’essència del saxofonista salvatge i s’hi recolza per desenvolupar la seva pròpia veu.

Nel·lo s’acompanya a Els Saxofonistes Salvatges 2 del mateix sextet de músics que han treballat amb ell des de l’arrencada del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. Aquest nou repertori ofereix dotze perles en la tradició del saxofonisme salvatge, una tradició que Nel·lo entén com una cadena de músics que arrenca en els anys 50 i de la qual ell mateix n’és una baula contemporània.

INTÈRPRETS

Dani Nel·lo, saxo tenor
Pere Miró, saxo baríton
Dani Baraldés, guitarra
Héctor Martín, guitarra
Anton Jarl, batería
Matías Míguez, baix
Albert Sabater, percussió

-Publicitat-