La flor que palpita, Yoshi Hioki

0
flor palpita fresc festival sabadell

Diumenge 14 juliol 2019
Espai Offresc. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 13 € / compra online

La flor que palpita, Yoshi Hioki

Sota una tènue pluja primaveral les paraules cauen. Càlides, humides i delicades. Com pètals de flor de peònia recent caiguts a terra. El sòl mullat es vesteix d’històries sobre el que no es veu a la llum del dia però batega en la penombra.

Un espectacle de narració oral amb històries i poesies carregades d’erotisme, sensualitat i humor. La dona, la bellesa i la llibertat són alguns dels temes recurrents en aquests relats. Alguns d’ells van ser recopilats en el llibre de contes Konjyaku Monogatari, editat al segle XII. Les històries seran delicadament entrellaçades per una coreografia subtil i simbòlica mitjançant el recitat de poesies tanka de la cèlebre poetessa Akiko Yosano.

Narració: Yoshi Hioki
Disseny d’il·luminació: Gonzalo G. Mejías

Espectacle de contes per a adults (a partir de 15 anys)

-Publicitat-