Maragall a casa, Jep Barceló. Fresc Festival

0
Maragall a casa fresc festival sabadell

Diumenge 21 de juliol de 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font,1
21.30 h
Entrades: 15 € / compra online

Maragall a casa, Jep Barceló

Els versos, articles, discursos i cartes de Joan Maragall van suposar un canvi de rumb en la literatura, en el pensament i, en general, en la cultura catalana. Ja amb el seu primer recull de poemes i amb els primers articles al Diario de Barcelona va aconduir els seus lectors des del floralisme historicista i rural de la Renaixença a la modernitat de la vida quotidiana a ciutat.

Maragall a casa és un monòleg, protagonitzat per l’actor sabadellenc Jep Barceló, construït a partir dels seus articles, poemes i correspondència. L’obra es representa des de fa vuit anys al menjador de la casa de Maragall a Barcelona però deixa aquest escenari excepcionalment per venir al Fresc Festival Sabadell 2019.

FITXA ARTÍSTICA

Autor
Josep M. Jaumà
Direcció
Dolors Vilarasau
Intèrpret
Jep Barceló
Música
Joan Alavedra

 

-Publicitat-