Maria Hinojosa i Eduard Iniesta al Fresc Festival

0
maria hinojosa eduard iniesta sabadell fresc festival

Dimecres 17 de juliol de 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 15€ / compra online

Maria Hinojosa i Eduard Iniesta en concert

La màgia d’una veu especial, s’uneix a les cordes d’un intèrpret singular

Què passa quan la reconeguda cantant lírica Maria Hinojosa i el virtuós intèrpret d’instruments de corda, Eduard Iniesta, decideixen trobar-se i unir els seus coneixements musicals? Quins poder ser els camins de la Música, en majúscules, que faran junts? Com es podran fusionar els seus diferents estils i la seva saviesa, amb la voluntat d’extreure el bo i millor d’ells mateixos i de la seva dilatada experiència? Quin espectacle sorgirà quan les composicions clàssiques s’envoltin de les influències de les músiques del Mediterrani i de més enllà?  Al seu espectacle han volgut explorar la unió de temes clàssics, d’alguns autors representants de la música culta, amb les tradicions que emanen d’un món multicultural.

Maria Hinojosa, amb la seva personal veu i el domini que en té, ens trasllada a les sales de concert o als teatres d’òpera, on ella és present habitualment, sempre a la recerca de experiències que la facin progressar, gracies a les quals ha esdevingut una intèrpret versàtil i permanentment inspirada.

Eduard Iniesta, amb el seu indiscutible virtuosisme, sempre a la recerca de l’essència de la diversitat de les músiques del món, a través dels diferents instruments de corda, relacionats, d’alguna manera, amb la guitarra, aconseguint una visió profunda i erudita, que emana, de forma natural, a les seves interpretacions.

Formen el seu repertori temes d’autors com Jean Paul Égide Martini (s.XVIII-XIX), fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos (s.XIX-XX), passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira&George Gershwin (s.XX), amb incursions a alguns dels estàndards de tots els temps de Cole Porter o Irving Berlin (s.XIX-XX), entre molts altres, fins a autors més recents com Chico Buarque (s.XX-XXI) o Elvis Costello (s.XX.XXI)

Un repertori musical que, gràcies a les virtuts interpretatives de Maria Hinojosa i Eduard Iniesta, s’envolta d’una màgia especial, creant, amb la unió de les seves sensibilitats, una experiència única. Un espectacle que no es podria entendre deslligat de la voluntat d’aquest extraordinaris músics que han volgut fer aquest camí plegats, guiats per la seva saviesa, explorant nous territoris, que s’afegeixen als que, durant molts anys i fins l’actualitat, han estat les fites que han anat omplint les seves exitoses carreres musicals.

INTÈRPRETS

Maria Hinojosa, veu
Eduard Iniesta, instrumentista

Espectacle inclòs al XX Festival Internacional de Música de Sabadell

-Publicitat-