L’últim Indi, gira de presentació

0
ultim indi fresc festival 2019

Dimarts 16 juliol 2019
Amfiteatre Espai Cultura. D’En Font, 1
21.30 h
Entrades: 20 € / compra online

L’últim Indi, gira de presentació

Cançons que parlen de la vida i de la mort, del vent, del foc i dels senyals de fum, de la terra i de les llavors. L’Últim Indi, el nou projecte de l’Eduard Costa, acompanyat a la producció d’en Caïm Riba, ens convida a entrar en aquest univers sonor, barreja de l’essència pop i sons ancestralsque ens transporten com un mantra cap al que tots portem a dins.

L’Eduard Costa va cofundar el grup de pop Els Amics de les Arts i el segell Pistatxo Produccions. Amb Els Amics ha tocat en cinc gires i ha fet centenars de concerts en espais com El Palau de la Música, el Liceu, el teatre Coliseum de Barcelona i festivals com el Canet Rock, Strenes de Girona, Portaferrada, Cap Roig, Arenal Sound, el Festival Grec i un llarg etcètera. També ha fet gires puntuals per Alemanya, Irlanda i el Regne Unit.

INTÈRPRETS

Eduard Costa, veu
Caïm Riba, guitarra elèctrica i acústica
Carlus Llamas, percussió
Pol Maresme, baix i contrabaix

Guiu Llusà, so
Lluís Boira, il·luminació
Rubén Pujol, tourmanager

-Publicitat-