Voces de vereda, documental i debat

0
voces vereda documental sabadell

Dijous 18 de juliol 2019
Cinemes Imperial. Plaça Imperial, 4
20.00 h
Entrada lliure

Voces de vereda, documental i debat

Voces de vereda, realitzat amb la beca DevReporter, mostra un retrat coral d’una petita comunitat de l’orient colombià: les històries de vida dels seus habitants, que han estat protagonistes directes del procés de pau actual i també de les més de cinc dècades de conflicte armat, a través del seu dia a dia, records, anècdotes, somnis i plans de futur. Els avenços ja es comencen a notar, però també els retrocessos. Els protagonistes exhibeixen la seva capacitat de resiliència en mostrar com superen els obstacles presents i futurs des d’un punt de vista comunitari.

La autora: Iris Aviñoa

Es periodista independiente, especializada en Comunicación para la Paz, Derechos Humanos y Género con más de diez años de experiencia. Ha vivido los últimos tres años y
medio en Colombia, donde ha trabajado como profesora en la facultad de Comunicación Social para la Paz de la Universidad Santo Tomás, en Bogotá.
Posteriormente ha formado parte del equipo de observadores internacionales de la Misión de las Naciones Unidas en Colombia, acompañando la implementación de los procesos de paz con las FARC-EP y el ELN.

Després de la projecció del documental tindrà lloc un debat amb la participació de defensors dels drets humans a Colòmbia i membres de l’equip periodístic del documental:

·  Santi Trullenque, co-director de Voces de Vereda
·  Edinson Cuéllar, defensor de drets humans i advocat colombià representant de víctimes del conflicte armat
·  Josep Ramon Giménez, vicepresident de la Lliga dels Drets dels Pobles
·  Àgueda Mera, de l’IDHC

Organitza: Lliga dels Drets dels Pobles i l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

-Publicitat-